Vaji Esencial i Rigonit 10 ml

SKU: PROD-20454
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

100 Në Stok

1,100 L

Përshkrim

Vaji Esencial i Rigonit ekstraktohet nga bimët e Origanum majorana duke përdorur një proces distilimi me avull. Kjo është një metodë e zakonshme e ekstraktimit të vajrave esenciale nga bimët aromatike.

Vaji esencial i rigonit është një vaj esencial që ekstraktohet nga bimët e rigonit dhe ka shumë efekte shëndetësore.

Efektet shëndetësore të vajit esencial të rigonit:

1. Aktivitet antibakterial: Vaji esencial i rigonit ka një efekt antibakterial të fuqishëm dhe mund të përdoret për të luftuar infeksionet bakteriale në trup.

2. Antioksidues: Vaji esencial i rigonit ka një efekt antioksidues të fortë dhe ndihmon në luftimin e lëndëve të dëmshme të lira në trup.

3. Anestezik: Vaji esencial i rigonit ka një efekt anestezik të lehtë dhe mund të përdoret për të lehtësuar dhimbjen dhe ndjeshmërinë lokale.

4. Antiinflamator: Vaji esencial i rigonit ka një efekt antiinflamator dhe mund të ndihmojë në zbutjen e inflamacionit dhe dhimbjes në trup.

5. Ndihmon në kontrollin e stresit: Vaji esencial i rigonit mund të ndihmojë në zbutjen e stresit dhe ankthit dhe mund të përdoret si një formë e aromaterapisë për të ndihmuar në qetësimin dhe relaksimin e trupit.

6. Përmirëson gjumin: Vaji esencial i rigonit mund të përdoret për të përmirësuar cilësinë e gjumit dhe për të ndihmuar në luftimin e bezdisjeve të gjumit.

7. Ka efekte pozitive në sistemin nervor: Vaji esencial i rigonit ka një efekt tonik në sistemin nervor dhe mund të ndihmojë në përmirësimin e shëndetit të përgjithshëm të trurit dhe të sistemit nervor.

 

 

Paketim 10 ml

Oregano essential oil

Vaj Esencial Rigoni

 

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5