Tact Vaj Qitro

SKU: PROD-16514
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

1,000 L

Përshkrim

Vaji i qitros i prodhuar nga Tact është 100% natyral dhe është nxjerrë plotësisht nga shtyrdhja e frutit të qitros pas një larjeje në të ftohtë, pa pësuar asnjë ndryshim në strukturën e tij kimike, për të siguruar kështu një efekt maksimil në përdorimin shëndetsor.

Vaji i qitros i prodhuar nga Tact përmban këto lëndë:

  • Antioksidantë, Bioflavionide dhe Naringeninë.
  • Metale si: Bakër, Magnezium, Potasium (Kalium).
  • Vitamina si: B+E+C.

Dobitë dhe përdorimet:

1-Mjekimi i Hepatitit Palmoplanter të llojit C: Në studimin më të ri shkencnor të publikuar më 8/1/2008 është zbuluar se virusi shkaktar i Hepatitit Palmoplanter të llojit C sekretohet nga qelizat e mëlçisë së sëmurë e lidhur kjo me proteinën yndyrore të llojit VLDL (ose siç quhet ndryshe kolesteroli i keq). Gjithashtu është zbuluar se lënda e Naringeninës që gjendet në vajin e qitros pakëson sekretimin e proteinës yndyroze, gjë e cila shkakton pakësimin e sekretimit të virusit që shkakton Hepatitin Palmoplanter C deri në masën 80%, e kjo ndihmon në shërimin e tij në bashkëveprim me medikamentet mjekuese të kësaj sëmundjeje.

2-Është i dobishëm në trajtimin e obezitetit në mënyrë të brendëshme. Gjithashtu këshillohet për përdorim të jashtëm në vendet yndoroze të trupit, duke bërë të mundur djegjen e vjamrave të mbivendosura. Për të arritur këtë qëllim ai mund të përzihet bashkë me vajin e portokallit dhe vajit të kokrës së (habetul Sa’d) Cyperus pennatiformis.

3-Ndihmon për ringjallërimin e lëkurës së acaruar, për zbutjen dhe delikatësën e lëkurës. Përdoret bashkë me vajin e bajames së ëmbël pikërisht për këtë qëllim.

4-Ndihmon për pakësimin e ngushtimit të arterjeve koronare tek të sëmurët me zemër, të cilët vuajnë nga Arteroskleroza nëpërmjet uljes së mbivendosjes së Pllakave të Ateromës (atheromatous plaques), të cilat mbivendosen në brendësi të Arterjeve Koronare, si dhe shpejton eleminimin e qelizave të vjetëruara të gjakut.

5-Ndihmon për aktivizimin e organit tretës dhe është i dobishëm për shërimin e sëmundjes së mostretjes (Dyspepsia) dhe përmirëson tretjen duke shtuar qarkullimin e lëngut tretës në stomak, shton oreksin, lehtëson kapsllëkun dhe ndihmon trupin në elemimin e helmeve detoksifikantë.

6-Luan një rol të rëndësishëm në mbrojtjen kundër kancerit nëpërmjet aktivizimit të organit të uminitetit, sepse përmban lëndën e Pektinës (pectin). Gjithashtu lënda e Naringenit luan një rol të madh në pengimin e qelizave që ndihmojnë krijimin e kancerit.

Amballazhi: 60 ml në një shishe qelqi të izoluar.

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5