Tact Vaj i Milingonës (Tact Ant Oil)

SKU: PROD-16619
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

800 L

Përshkrim

Tact Vaj i Milingonës (Tact Ant Oil)

Vaji Milingonës (Ant Oil) 100% natyral Vaj i nxjerre prej vezeve te milingonave, largon të gjitha qimet nga zonat e padëshiruara.

Ndihmon ne zvogëlimin rritjes se qimeve.

Mund të përdoret nga të gjitha moshat dhe gjinitë.

Sasia 60 ml

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5