Vaji Esencial i Livandës 10 ml

SKU: PROD-20455
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

100 Në Stok

1,100 L

Përshkrim

Vaji Esencial i Livandës ekstraktohet nga lulet e bimës së Livandës, e njohur si Lavandula angustifolia. Është një vaj esencial i njohur për aromën e tij relaksuese dhe për shumë dobi që ofron për shëndetin.

Disa nga dobitë e vajit esencial të livandës janë:

1. Ndihmon në relaksim dhe qetësim: Vaji esencial i livandës ka një aromë qetësuese dhe relaksuese, dhe mund të ndihmojë në uljen e niveleve të stresit dhe ankthit.

2. Ndihmon në gjumë të qetë: Vaji esencial i livandës mund të ndihmojë në përmirësimin e gjumit, duke ndihmuar në lehtësimin e gjumit të vështirë dhe në rritjen e shkallës së gjumit të qetë.

3. Ndihmon në zbutjen e dhimbjeve të kafkës dhe të trupit: Vaji esencial i livandës ka efekt zbutës dhe mund të ndihmojë në lehtësimin e dhimbjeve të kafkës dhe të trupit.

4. Përmirëson qëndrimin emocional: Vaji esencial i livandës mund të ndihmojë në përmirësimin e qëndrimit emocional dhe në lehtësimin e ndjesive të trishtimit dhe ankthit.

5. Ndihmon në përmirësimin e qarkullimit të gjakut: Vaji esencial i livandës mund të ndihmojë në përmirësimin e qarkullimit të gjakut, duke ndihmuar në rritjen e furnizimit të oksigjenit në trup dhe në lehtësimin e tensioneve të muskujve.

6. Ndihmon në mbrojtjen e lëkurës: Vaji esencial i livandës ka efekt antiseptik dhe antibakterial dhe mund të ndihmojë në luftimin e inflamacioneve dhe infeksioneve të lëkurës.

Për të përdorur vajin esencial të livandës, mund të shtoni disa pika në një difuzor aromatik për të krijuar një ambient të relaksuar në shtëpi, apo mund ta aplikoni në lëkurë duke e përzier me një vaj bazë, si vaji i kokosit, për të përfituar nga dobitë e tij të ndryshme.

 .

Paketim 10 ml

Vaj Esencial Livando

Lavender Essential Oil

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5