Tact Vaj i Bishtit te Kalit

SKU: PROD-16632
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Vaji horsetail nga Tact (bisht-kali) është trajtimi më i mirë dhe më i fuqishëm bio-organik i aplikuar deri tani për rritjen e flokut. Vaji horsetail (bisht-kali) ka një efekt i fuqishëm për të bërë flokët më të gjatë, më të trashë dhe të mrekullueshëm që nga përdorimi i parë i saj, sepse ajo ushqen rrënjët e flokëve dhe fibrat e saj. Çfarë është Horsetail (bishti i kalit)? Horsetai...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

1,000 L

Përshkrim

Vaji horsetail nga Tact (bisht-kali) është trajtimi më i mirë dhe më i fuqishëm bio-organik i aplikuar deri tani për rritjen e flokut.

Vaji horsetail (bisht-kali) ka një efekt i fuqishëm për të bërë flokët më të gjatë, më të trashë dhe të mrekullueshëm që nga përdorimi i parë i saj, sepse ajo ushqen rrënjët e flokëve dhe fibrat e saj.

Çfarë është Horsetail (bishti i kalit)?

Horsetail (bishti i kalit) është një bimë e hollë, shumëvjeçare që duket si bishti i një kali. Horsetail është vlerësuar dhe vlerësohet shumë për përfitimet e saj shëndetësore për shkak të një numri të madh të mineraleve dhe ushqyesve që ai përmban, të tilla si mangan, kalcium, hekur, silic, flavonoide, saponine, tanine, alkaloide, acide yndyrore, acide fenolike, etj.

E veçanta e horsetail është se ai është i aftë të thithë minerale unike nga toka, si silic, të cilat nuk gjenden në shumë bimë të tjera.

Nga studimet dhe hulumtimet e herbalistëve, për shkak të këtyrë përbërësve horsetail klasifikohet si një nga ushqyesit dhe trajtuesit më të mirë të flokut.

Ato dëshmojnë se silici, i gjetur në bimën horsetail, ndihmon në rritjen e shpejtë të flokëve, eleminimin e zbokthit, eleminimin e ndarjeve të majave të tyre dhe kundër rënies.

Duke pasur parasysh vetitë e bimës horsetail (bisht-kali) janë krijuar prej tij shumë linja shamposh nga prodhuesit me të njohur të kozmetikës, të quajtura “linja horse”. Vetitë e Vajit Horsetail (Bisht - Kali)

  1. Stimulon shumë rritjen e flokut.
  2. Ndërpret rënien e tij.
  3. Forcon rrënjën.
  4. Largon zbokthin.
  5. Rigjeneron fibrat e flokut.
  6. Parandalon ndarjen e majave të flokut.
  7. I jep butësi dhe e bën flokun të derdhur.
  8. Rrit kohëzgjatjen e modelit të flokut.

Përdorimi PËR RRITJEN E FLOKËVE:

  1. Pasi lahet koka, thahet floku (jo me tharëse flokësh) dhe masazhohet me gjithë lëkurën e kokës për rreth 15 minuta. Në këtë gjendje mbahet 4 orë dhe më pas lahet koka.
  2. Koka lahet në darkë dhe më pas masazhohet me vajin bisht-kali. Mbështillet koka me peshqir për gjithë natën dhe në mëngjes lahet. Ky trajtim jep rezultate më të mira.

Aplikimi me vajin e bisht-kalit rekomandohet çdo ditë për një javë rresht dhe më pas, aplikimi bëhet vetëm 1 herë në javë.

Sasia 100 ml

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5