Vaji Esencial i Pishes 10 ml

SKU: PROD-20464
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

100 Në Stok

1,200 L

Përshkrim

Vaji esencial i pishës ka shumë dobi dhe efekte të vecanta për shëndetin dhe mirëqenien e trupit

1. Antioksidant: parandalon dëmtimin e qelizave nga radikalet e lira.

2. Antibakterial: ka veti antibakteriale që ndihmojnë në luftimin e infeksioneve bakteriale dhe mund të përdoret si një lloj ilaç kundër infeksioneve.

3. Antifungale: ka veti antifungale dhe ndihmon në trajtimin e infeksioneve kërpudhore në trup.

4. Anti-inflamatore: ka veti anti-inflamatore dhe ndihmon në trajtimin e inflamacionit në trup.

5. Ndihmon në përmirësimin e qarkullimit të gjakut: ndihmon në përmirësimin e qarkullimit të gjakut në trup si dhe në parandalimin e sëmundjeve kardiovaskulare.

6. Ndihmon në zvogëlimin e stresit dhe ankthit: ka veti relaksuese, ndihmon në zvogëlimin e stresit dhe ankthit në trup.

7. Ndihmon në luftimin e një numri sëmundjesh: Vaji esencial i pishës mund të ndihmojë në trajtimin e shumë sëmundjeve, duke përfshirë sëmundjet respiratore, siç janë astma dhe bronkiti, sëmundjet e fytit, siç ësht ë ftohjet, sëmundjet e mushkërive, artritin dhe dhimbjet muskulare.

Në përgjithësi, vaji esencial i pishës është një ilaç natyral me shumë dobi për shëndetin dhe mirëqenien e trupit.

Paketim 10 ml 

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5