Vaj i Xhinxherit nga Tact

SKU: PROD-16457
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Vaj Xhenxhefil kuron Problemet e stomakut, flokëve, zbokthit etj… Procesi i nxjerrjës së vajit xhenxhefil është me distilim me avull. Përfitimet e vajit xhenxhefil mund të ndihmon tretjen e ushqimit, expectorant, antiseptik, anti-inflamator dhe stimulim. - Ndihmon në trajtimin e problemeve të stomakut - E dobishme në trajtimin e problemeve respiratore - Është një antiseptik i mirë dhe ndihmon kundër helmimit në ushqim - Efektive kundër etheve t&eum...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

800 L

Përshkrim

Vaj Xhenxhefil kuron Problemet e stomakut, flokëve, zbokthit etj…

Procesi i nxjerrjës së vajit xhenxhefil është me distilim me avull.

Përfitimet e vajit xhenxhefil mund të ndihmon tretjen e ushqimit, expectorant, antiseptik, anti-inflamator dhe stimulim.

- Ndihmon në trajtimin e problemeve të stomakut

- E dobishme në trajtimin e problemeve respiratore

- Është një antiseptik i mirë dhe ndihmon kundër helmimit në ushqim

- Efektive kundër etheve të verdha dhe malaries

- E dobishme për kujdesin e flokëve.

-Ndihmon kontrollimin e zbokthit Vaj Xhenxhifi (Ginger oil) rekomandohet nga të gjithë Hoxhallarët që bëjn Rukje Shërim me Kuran të cilet e njohin mirë Rukjen, pasi që ky lloj vaji bën pastrimin e stomakut nga Xhindët dhe ndihmon në aftësimin e mendjës gjatë përdorimit të tij që njëriu të arrij qetsin, relaksimin edhe stabilitetin e tij në jetë.

Përdorimi i brendshëm: Një lugë e vogël mëngjes dhe mbrëmje

Përdorimi i jashtëm: Lyhet pjesa ku ju mendoni se ka nevoi për tretman.

Me vaj Tact xhenxhefil, është i gjeneruar me teknologjinë më të fundit në mënyrë që të marrim cilësinë më të mirë të vajit xhenxhefil.

Cilësia e këtij vaji është me e larta dhe me fillimin e përdorimit do i vreni ndryshimet pozitive në ditët e para.

Paketimi: Shishe qelqi 60 ml

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5