Vaj i Bostanit nga Tact

SKU: PROD-16485
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
...
Disponueshmëria:

0 Në Stok

800 L

Përshkrim

Vaj i Bostanit nga Tact: Përmban glykoside, lëndë rrëshire, pektinë dhe lëndë sapunoze. Shërben si purgativ (pastrues) i fortë, ul nivelin e sheqerit, si (diuretik) nxitës i fortë i urinimit, lehtëson gëlbazën nëse pihet, dhembjen e kokës, dhembjet e nervit shiatik, dhembjet e kyçeve, cermën, dhembjet e shpinës, lebrozën dhe dhembjet e veshit.

Përbërja: Përbëhet nga lëndë rrëshire >> dhe lëndë të hidhura siç është kolstenthina dhe derivatet e acidit të kafeinës, vajra të qëndrueshme dhe lëndë sapunoze.

Është zbuluar edhe një përbërës i ri që quhet kokorbitan tritorbinoidis, i cili ndikon fuqishëm në nivelin e sheqerit në gjak dhe në djegjen e yndyrnave të bardha.

Përdorimet: Nëse fara thahet dhe pastaj grihet, pirja e tij bëhet shumë e lehtë. - Mjekimi i kapsllëkut, etheve dhe edemës (hidropizinë).

- Shërben për largimin e krimbave nga stomaku, lehtësimin dhe largimin e dhembjeve.

- Lehtëson urinimin, por nëse konsumohet në sasi të mëdha mund të shkaktojë acarime të stomakut. - Shërben si kataplazëm lokale për të thatin e gjirit dhe gishtat e malësuar dhe të qelbëzuar (Paronychia).

- Përdoret për lyer djegjet dhe si shiringë vaginale për abortionistin. - Shërben për mjekimin e kyçeve, dhembjeve të nervit shiatik, lebrozën, tumoret dhe rënien e flokëve.

- Përmban lëndë alkaline që kanë një ndikim të madh pastrues. - Mjekimi i disa sëmundjeve të lëkurës.

Doza: - Për përdorim të brendshëm konsumohet një gjysëm luge e vogël një herë çdo ditë duke e shoqëruar me kontrollin e përqindjes së sheqerit në gjak nëse u jepet të sëmurëve me diabet, në mënyrë që të shmanget rënia e menjëhershme e sheqerit.

  • Për përdorim të jashtëm lyhet vendi i sëmurë me një sasi të mjaftueshme një herë në ditë. 

Paketimi: Shishe qelqi e errët 60 ml

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5